Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 - 400 gram pasta naar keuze geen strikjes variant!
  • 3 eetlepels pesto
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 20 cherrytomaatjes
  • 75 gram rucola
  • 2 x 123 gram carpaccio
  • 30 gram vlokken Parmezaanse kaas
  • snufje peper en zout naar smaak

Zo maak je het

  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Giet af en spoel af onder koud water.
  • Maak een dressing van de pesto en olie. Hussel de dressing door de gekookte pasta. Dit kun je het beste met je handen doen zoals Jamie Oliver.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden.
  • Meng de pasta met de tomaatjes en sla. Verdeel de carpaccio, Parmezaane kaas en geroosterde pijnboompitten over de pasta. Breng de pasta salade eventueel op smaak met een snufje peper en zout.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl