Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Frittata met aardappel en gerookte zalm
Kenmerken
Porties
8
stukken
Ingrediënten
6
eieren
125
ml
crème fraîche
2
lente uitjes
100
gram
gerookte zalm
1
eetlepel
olijfolie
450
gram
voorgekookte aardappelschijfjes
200
gram
diepvries doperwten
of restjes groente van kerst
1
eetlepel
vers gehakte peterselie
dille of bieslook
snufje
zout en peper
extra nodig: ronde ovenschaal of taart vorm
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Klop de eieren met de crème fraîche los.
Snijd de lente uitjes in ringetjes en de gerookte zalm in reepjes.
Vet een ronde ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem, daarna de ringetjes lente ui, doperwten en de zalm.
Giet het eimengsel erover en breng op smaak met de peterselie en een snufje peper en zout.
Zet de schaal 25 - 30 minuten in de oven.
Serveer koud of warm.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl