Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • 1 zoete rode appel
  • 2 flinke stengels rabarber
  • 1/2 rijpe mango
  • snufje kaneel
  • merg van 1/2 vanille stokje of vanille essence
  • optioneel: handje rood diepvries fruit

Zo maak je het

  • Schil de appel, rabarber en mango en snijd in stukjes. Doe in een klein steelpannetje met bodempje water en kook zo'n 10 minuten totdat alles zacht is.
  • Voeg de kaneel, vanille en optioneel rood fruit aan toe.
  • Pureer met de staafmixer of blender tot de gewenste dikte.
  • Serveer met yoghurt naar keuze.

Linda's tips

  • Tip: de rabarbercompote kun je ook invriezen.
  • Tip: gebruik de rest van de stengels voor een rabarber aardbei crumble of een mango rabarberbrood.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl