Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram verse tagliatelle
  • 500 gram cherrytomaatjes
  • 4 eetlepels olijfolie + extra bij het serveren
  • 100 gram verse pesto
  • 2 bollen burrata van 150 gram per stuk
  • verse basilicum 15 gram
  • snufje zout en peper naar smaak

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Vul een ovenschaal met 4 eetlepels goede olijfolie. Voeg de cherrytomaatjes toe, rol ze door de olie en rooster 20 minuten in de oven.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  • De pasta burrata is het lekkerst met verse pesto. Maak dit zelf of koop anders verse pesto uit het koelschap.
  • Meng de gekookte pasta met de geroosterde tomaatjes. Scheur de burrata over de pasta, drizzle de pesto erop en strooi de basilicum erover. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper en extra olijfolie.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl