Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo zoete aardappelen
  • scheutje melk
  • klontje boter
  • 2 broccoli stronken of 800 gram schoongemaakte broccoli
  • olijfolie
  • 300 gram chipolata worstjes

Zo maak je het

  • Schil en snijd de aardappelen in stukjes. Kook in zo’n 10 – 15 minuten gaar. Breng op smaak met een scheutje melk en klontje boter.
  • Snijd roosjes van de broccoli. Maak de stronk schoon en snijd in stukjes. Kook de broccoli in 8 minuten gaar. Stamp tot een puree en meng met de aardappelpuree en houd warm op heel laag vuur.
  • Bak ondertussen de chipolata worstjes in een koekenpan met een scheutje olijfolie gaar.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl