Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1,5 kilo zoete aardappel
  • 2 kleine rode uien
  • 1 rode paprika
  • scheutje olijfolie
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel koriander
  • 150 gram maïs
  • 400 gram zwarte bonen
  • 160 gram feta

Zo maak je het

  • Schil de zoete aardappel en snijd in stukken. Kook in 10 – 15 minuten gaar. Giet af en stamp tot een grove puree.
  • Snijd ondertussen de uien en paprika in stukjes. Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak de ui en paprika met de kruiden in 5 minuten zacht. Spoel de maïs en zwarte bonen af en laat uitlekken. Verwarm twee minuten mee in de koekenpan.
  • Meng de groente met de zoete aardappel puree. Brokkel de feta in stukjes en serveer op de zoete aardappel stamppot.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl