Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 500 gram gnocchi
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gram spinazie
  • 100 gram roomkaas
  • 200 gram gerookte zalm
  • Vers gemalen peper

Zo maak je het

  • Verwarm een flinke scheut olijfolie in de skottelpan. Voeg de gnocchi toe en bak deze in 10 minuten goudbruin en krokant. Haal de gnocchi uit de pan en leg het op een bord apart.
  • Snijd ondertussen de uien in stukjes en hak de knoflook grof. Verwarm een eetlepel olie en bak hierin de uien en knoflook 3 minuten.
  • Voeg nu in delen de spinazie toe, totdat dit geslonken is. Roer de roomkaas door de spinazie. Voeg de gnocchi toe en verwarm kort. Scheur of snijd de gerookte zalm in stukjes en verdeel over de saus. Breng op smaak met vers gemalen peper. Serveer de eenpans gnocchi direct.

Linda's tips

  • Tip: een alternatief voor gnocchi is pasta. Kook dit in een aparte pan.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl