Ga terug
+ porties

Kenmerken

Totale tijd 33 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 rustiek afbakstokbrood wit 250 gram
  • 200 gram gehakt
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels chilisaus
  • 1/2 theelepel sambal badjak of oelek
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • snufje peper en zout
  • extra nodig: aluminiumfolie
  • optioneel: gebakken uitjes en verse koriander

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Maak een inkeping in het brood aan beide zijdes en verwijder de bovenkant van het stokbrood en hol het brood uit.
  • Meng het gehakt met de chilisaus, ketjap manis, sambal badjak, komijn, koriander en een snufje peper en zout. Vul hiermee het stokbrood en zet 13 minuten in de oven. Omwikkel het stokbrood met aluminiumfolie en plaats het gevulde stokbrood nog 5 minuten terug in de oven, zodat het gehakt goed kan garen. Check met een satéprikker of het Indonesische gehakt goed gaar is.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl