Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Flammkuchen met zalm en groene asperges
Kenmerken
Gang
Voorgerecht, borrelhapjes
Keuken
Hollands
Trefwoord
Makkelijke recepten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Porties
1
stuk
Ingrediënten
1
rol kant en klaar Flammkuchen vers deeg of maak het zelf
125
ml
crème fraîche
100
gram
groene asperge tips
100
gram
gerookte zalm
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Besmeer het deeg met de crème fraîche.
Snijd een dun stukje van de onderkant van de asperges af en leg kris kras op de crème fraîche.
Zet de flammkuchen 15 minuten in de oven en snijd ondertussen de zalm in reepjes.
Haal de flammkuchen uit de oven en leg de reepjes zalm erop en serveer direct.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl