Ga terug
+ porties

Kenmerken

Gang Voorgerecht, borrelhapjes
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 30 minuten
Porties 1 stuk

Ingrediënten

  • 1 rol kant en klaar Flammkuchen vers deeg of maak het zelf
  • 125 ml crème fraîche
  • 100 gram groene asperge tips
  • 100 gram gerookte zalm

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Besmeer het deeg met de crème fraîche.
  • Snijd een dun stukje van de onderkant van de asperges af en leg kris kras op de crème fraîche.
  • Zet de flammkuchen 15 minuten in de oven en snijd ondertussen de zalm in reepjes.
  • Haal de flammkuchen uit de oven en leg de reepjes zalm erop en serveer direct.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl