Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang borrelhapjes
Keuken Mexicaans
Trefwoord Makkelijke recepten, Wraps
Totale tijd 30 minuten
Porties 24 stuks/punten

Ingrediënten

  • 8 medium size wraps
  • 2 blikjes tonijn op olie
  • 2 eetlepels mayonaise
  • snufje zout en peper
  • 125 gram zachte smeerbare geitenkaas
  • 100 gram geraspte oude kaas Old Amsterdam
  • 100 gram geraspte cheddar rasp zelf van een blok cheddar
  • 1 rijpe avocado
  • 1 tomaat
  • optioneel: vers gehakte koriander of platte peterselie

Chili dipsaus

  • 180 ml zoete chilisaus
  • 2 kleine tomaatjes
  • 2 eetlepels vers gehakte koriander of platte peterselie

Zo maak je het

  • Laat de blikjes tonijn uit lekken. Meng met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
  • Smeer vier wraps in met de zachte smeerbare geitenkaas. Verdeel de tonijn en oude kaas en cheddar erover en dek af met de andere 4 wraps. Bak om en om bruin in een droge koekenpan. Snijd in 6 punten.
  • Snijd de avocado in blokjes en de tomaat in stukjes.
  • Maak ondertussen de chili dipsaus. Snijd de tomaatjes doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Meng de chilisaus, stukjes tomaat en vers gehakte kruiden door elkaar.
  • Leg de quesadillas met drie kazen op een grote plank. Strooi de avocado, tomaat en optioneel verse kruiden erover. Serveer met de chili dipsaus.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl