Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip een strook bakpapier dat twee keer zo breed is als de ring. Leg om de bakring en vouw de randen naar binnen. Klop het eigeel los.
Snijd 8 repen bladerdeeg van elk 3 cm breed. Wikkel het bladerdeeg om de bakring. Zorg dat het deeg 1,5 cm overlapt, het restant snijd je weg. Druk het deeg goed aan. Prik het bladerdeeg goed in, zoals op de foto. Dit zorgt ervoor dat het bladerdeeg niet rijst. Smeer het bladerdeeg in met het eigeel en strooi de zwarte sesamzaadjes erover.
Zet de bladerdeegringen op het rooster en bak in 13-15 minuten goudbruin. Laat het bladerdeeg afkoelen, voordat je het van de bakring schuift. Herhaal bovenstaande bereiding voor de volgende 4 bladerdeegringen.
Snijd de avocado en mango in gelijke blokjes.
Maak de saus van de mayonaise, ketchup, tabasco en citroensap. Schep in een spuitzak of gebruik een diepvrieszakje waar je een hoekje van afknipt.
Zet een bladerdeegring op een bordje, vul met avocado, mango, en Hollandse garnalen on top. Maak het af met een paar toefjes saus en serveer direct.