Kook de tortellini volgens de verpakking.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de ui en knoflook in stukjes. Verwarm een pan met dikke bodem en een eetlepel olie. Bak hierin de ui en knoflook in 5 minuten zacht. Verwijder het vlees uit de worstjes en draai er balletjes van. Voeg de blikken tomaten toe aan de groente. Druk de tomaten plat met de bolle kant van een lepel. Voeg de balletjes toe aan de pan.
Na 10 minuten roer je in delen de spinazie erdoor totdat dit geslonken is. Breng de saus op smaak met een snufje zout en peper en eventueel een snuf chili vlokken. Roer de gekookte tortellini voorzichtig door de saus.
Vet een ovenschaal in met olijfolie, stort de saus erin. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel dit over de schaal en voeg Parmezaan toe naar smaak.
Schuif de tortellini maximaal 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.