Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de sperziebonen met een snufje zout beetgaar in 5 minuten.
Rul het gehakt in een koekenpan. Snijd ondertussen de ui en hak de knoflook. Voeg de ui, gehakt, kerrie, kaneel en kurkuma toe aan het gehakt en bak 5 minuten.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Snijd de abrikozen in stukjes.
Voeg de appels, abrikozen en gekookte sperziebonen toe aan het gehaktmengsel en bak een paar minuutjes. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
Vet ondertussen een ovenschaal in. Leg de aardappelschijfjes op de bodem.
Meng de crème fraîche met de eieren.
Voeg het gehakt sperziebonen mengsel toe aan de ovenschaal. Giet het crème fraîche mengsel erover. Decoreer met 3 laurierblaadjes. Schuif 30 minuten in de oven.