Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Kook 5 minuten.
Snijd de paprika, winterwortel en ui in kleine stukjes. Hak de knoflook in kleine stukjes.
Verwarm in een grote pan met dikke bodem een scheutje olijfolie. Bak hierin de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de kurkuma, komijn en chilipoeder toe en bak 1 minuut. Voeg daarna de tomatenpuree toe. Roer goed door elkaar. Giet de kokosmelk, tomatenblokjes, paprika, winterwortel en zoete aardappel toe. Breng de stoofpot aan de kook, laat vervolgens een half uurtje op zacht vuur pruttelen
Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm op het laatst even mee. Roer het limoensap erdoor. Serveer de zoete aardappel stoof met rijst en optioneel verse koriander.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl