Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 3 stuks

Ingrediënten

Bodem

  • 1 rijpe banaan
  • 100 gram havermout of 50 gram havermout en 50 gram muesli zonder toegevoegde suikers
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • optioneel: eetlepel rozijnen

Topping

  • 100 gram Griekse yoghurt
  • 1/2 citroen
  • fruit naar smaak: aardbeien en blauwe bessen

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Prak de banaan in een kom. Voeg de havermout, het ei en kaneel toe. Roer goed door elkaar. Als het goed is, heb je een dik mengsel.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak naar wens 2 of 3 hoopjes pizza.
  • Zet 10 - 15 minuten in de oven, totdat de havermout bruin gebakken is.
  • Ondertussen rasp je een halve citroen (1 theelepel) en pers de vrucht uit (1 eetlepel). Voeg dit toe aan de Griekse yoghurt.
  • Was en snijd fruit naar keuze.
  • Beleg de pizza met de citroen yoghurt en het fruit.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl