1kant en klare verpakking carpacciomet 2 porties van 60 gram
3eetlepelsverse groene pesto
flinke pluk rucola
Parmezaanse kaas vlokken naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal het bladerdeeg uit de vriezer. Snijd elk plakje in 4 stukjes, verwijder het plastic en leg op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ontdooien. Kluts een eitje en smeer alle stukjes in met het ei. Prik de plakjes bladerdeeg in met een vork. Schuif de bakplaat in de oven en bak in 12- 13 minuten goudbruin.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Haal de plakjes carpaccio voorzichtig van elkaar af en leg op een bord. Maak je niet druk als er plakjes carpaccio scheuren. Je kan straks het vlees als een hoopje op het bladerdeeg leggen, dus niemand die het ziet. Snijd de rucola fijn alsof het kruiden zijn.
Besmeer het bladerdeeg royaal met de pesto. Leg een plakje carpaccio erop. Strooi de pijnboompitjes, rucola en kaas erover. Serveer direct.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl