Maal de havermout fijn in een keukenmachine of hakmolen van de staafmixer tot havermeel. Voeg banaan, bakpoeder en ei toe. Mix tot een egaal beslag. Snijd de appel in blokjes, zet apart en wel de rozijnen in warm water.
Verwarm de Tefal Natural Chef koekenpan op middelhoog vuur en wacht tot de Thermo Signal geheel rood kleurt. Voeg een scheutje olijfolie toe. Verdeel het pannenkoeken beslag in 5 hoopjes over de pan. Wacht totdat de bovenkant droog is en draai de havermout pannenkoekjes voorzichtig om.
Leg de havermout pannenkoeken op een bord, dek af met een schone theedoek. Maak de keramische pan niet schoon. Bak de appel in de pan goudbruin, voeg eventueel een klein beetje extra olie toe. Bestrooi de appel met een flinke snuf kaneel. Maak een stapel van de pannenkoeken. Strooi de gebakken appel en gewelde rozijnen erover. Schenk eventueel een beetje ahorn siroop over de appeltaart havermout pannenkoeken.
Linda's tips
*rozijnen bevatten van nature relatief veel suiker. Je kunt ze vervangen door gedroogde abrikozen of dadels.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl