Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 14 stuks

Ingrediënten

  • 180 gram honing
  • 120 gram pindakaas
  • 180 gram havermout
  • extra nodig: bakblik 20 x 20 cm of gebruik een ovenschaal

Zo maak je het

  • Verwarm de honing en de pindakaas op een zacht vuur. Zodra het mengel goed gemengd en verwarmd is, voeg je de havermout toe. Roer met een houten spatel de 3 ingrediënten goed door elkaar heen.
  • Bekleed een bakblik met bakpapier. Stort het pindakaas havermout honing mengsel erin. Druk plat met een lepel. Zet weg in de koelkast om op te stijven. Snijd met een pizzaroller in repen.

Linda's tips

  • Tip: wil je direct aanvallen op de reep, leg ze dan een halfuurtje in de vriezer.
  • Tip: leg bakpapier tussen de repen vanwege het kleven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl