Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie om in te bakken
  • 250 gram kastanje champignons
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 4 biologische saucijzen
  • 0.5-1 biologisch bouillonblokje
  • 500 ml gekookt water
  • 300 gram spaghetti

Voor erbij

  • Parmezaanse kaas
  • verse basilicum
  • groene salade

Zo maak je het

  • Snijd de uien in stukjes en hak de knoflook fijn. Verwarm een grote pan of skottelbraai met een scheutje olijfolie. Bak de uien en knoflook 3 minuten.
  • Maak ondertussen de champignons schoon en snijd in stukjes. Bak 2 minuten mee met de uien en knoflook.
  • Voeg het blik tomatenblokjes, het gekookte water en een verkruimeld blokje bouillon toe. Roer goed door de saus.
  • Knijp het vlees uit de worstjes. Draai er kleine balletjes van. Voeg deze toe aan de tomatensaus en laat 2 het minuten pruttelen.
  • Breek de spaghetti in tweeën en voeg toe aan de pan. Zorg dat de pasta goed onder de saus zit. Kook de saus 11 - 13 minuten totdat de pasta gaar is. Roer regelmatig en voeg eventueel nog een scheutje gekookt water toe als de saus teveel inkookt.
  • Serveer de eenpans spaghetti met balletjes met Parmezaanse kaas, verse basilicum en een groene salade.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl