Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 20 hapjes

Ingrediënten

  • 5 dikke plakken rauwe ham
  • 1 zak mozzarella mini (20 stuks)
  • 10 kleine salie blaadjes +/- 3 cm lang
  • 2 flinke theelepels grove milde mosterd
  • 1 eetlepel frambozenazijn of appelazijn of rode wijnazijn

Extra nodig

  • 20 tapas prikkers
  • Bakpapier

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd elke plak ham doormidden en overdwars, zodat je 4 rechthoeken hebt. Meng de mosterd met de azijn. Deel de salie blaadjes in tweeën. Bestrijk de korte zijde van de ham met een klein likje van het mosterdazijn mengsel. Wikkel de mozzarella met 1 salie blaadje in een stukje ham. Steek de tapasprikker erin. Zet op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm 4 minuten in de oven totdat de kaas iets gesmolten is en de ham krokant.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl