Ga terug

Kenmerken

Totale tijd 30 minuten

Ingrediƫnten

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 30 gram ongepelde pistachenoten
  • 1 ei losgeklopt
  • Optioneel: kerst uitsteekvormen

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi de bladerdeeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Pel en hak de pistachenoten fijn.
  • Snijd elk plakje in 6 stukken en prik lichtjes in met vork. Pak beide uiteinden en draai in tegengestelde richting, zodat er een wokkel ontstaat.
  • Bestrijk met het ei en strooi de pistachenoten erover.
  • Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soepstengels in 12-15 minuten gaar.
  • Serveer bij de pompoensoep of eet ze als snack.

Linda's tips

  • Tip: Je kunt ook kerstkoek vormpjes gebruiken. Uit 1 plak haal je 4 vormen.
  • Tip: bewaar de soepstengels in een luchtdichte doos.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl