Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Soepstengels met pistachenoten
Kenmerken
Totale tijd
30
minuten
minuten
Ingrediƫnten
2
plakjes
bladerdeeg
30
gram
ongepelde pistachenoten
1
ei
losgeklopt
Optioneel: kerst uitsteekvormen
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi de bladerdeeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel en hak de pistachenoten fijn.
Snijd elk plakje in 6 stukken en prik lichtjes in met vork. Pak beide uiteinden en draai in tegengestelde richting, zodat er een wokkel ontstaat.
Bestrijk met het ei en strooi de pistachenoten erover.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soepstengels in 12-15 minuten gaar.
Serveer bij de pompoensoep of eet ze als snack.
Linda's tips
Tip: Je kunt ook kerstkoek vormpjes gebruiken. Uit 1 plak haal je 4 vormen.
Tip: bewaar de soepstengels in een luchtdichte doos.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl