Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 1 appel
  • klein handje gemengde noten
  • 2 grote en zachte dadels - in reepjes gesneden
  • snuf kaneel
  • 2 eetlepels volle kwark
  • 50 gram pure chocolade

Zo maak je het

  • Verwarm je oven voor op 180 graden.
  • Spoel de appel schoon en halveer hem. Verwijder de pitjes en hol de stukken iets uit. Vul de holtes met de kaneel, noten en stukjes dadel. Leg ze op een bakplaat en zet 15 tot 20 minuutjes in de oven.
  • Zijn de appels warm en zacht? Haal ze dan uit de oven en leg ze op een bordje. Smelt de chocolade au bain marie om tot chocoladesaus. Schep een eetlepel kwark op iedere appel en top af met de warme chocoladesaus.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl