Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 desserts

Ingrediënten

  • 40 amaretti koekjes 60 gram
  • 1 rijpe mango
  • 200 gram mascarpone
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel kokosbloemsem suiker
  • 1 eetlepel citroensap
  • extra nodig: 4 whiskey of andere glazen
  • optioneel: 4 eetlepels amaretto

Zo maak je het

  • Kneus 12 koekjes met een hard voorwerp en verdeel over de bodem van de glazen.
  • Schil en snijd de mango in blokjes.
  • Meng de mascarpone met de yoghurt, suiker en citroensap.
  • Verdeel de helft van het mascarpone mengsel over de gekneusde koekjes. Doe hier de helft van de mango blokjes over en 4 koekjes per glaasje.
  • Eindig met de rest van het mascarpone mengsel, de mango en 3 koekjes per glaasje. Optioneel kun je er nog een eetlepel amaretto over gieten.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl