Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • 250 ml Turkse yoghurt
  • snufje grof zeezout
  • 2 eetlepels Za'atar of meer naar smaak
  • goede olijfolie
  • extra nodig: vergiet en schone theedoek of kaasdoek

Zo maak je het

  • Leg een schone theedoek in een vergiet. Schep de yoghurt erin en roer het zeezout erdoor. Dek eventueel af met een bord, zodat het vocht eruit lekt. Zet minimaal 4 uur weg in de koelkast.
  • Schep de labne op een platte schaal. Trek ronde figuren met een vork. Strooi het kruidenmengsel erover en besprenkel met olijfolie.

Linda's tips

  • Tip: maak snelle labne door het uitlekken achterwege te halen. De labne is op die manier wat lichter en frisser.
  • Tip: spoel de theedoek van te voren nog even uit om zo eventuele wasmiddelresten te verwijderen.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl