Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde bloemkool uit de oven
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
1
bloemkool
2
eetlepels
boter
1
eetlepel
olijfolie
1/2
theelepel
gerookte paprikapoeder
snufje
peper en zout
25
gram
vers geraspte Parmezaanse kaas
optioneel: 1 eetlepel verse rozemarijn naalden
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de bloemkool in plakken. Was voorzichtig en dep droog met keukenpapier.
Verwarm de boter en olijfolie in een klein pannetje. Voeg de paprikapoeder, peper en zout toe.
Hussel de bloemkool door het mengsel. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 20 minuten in de oven.
Snijd de rozemarijn fijn en strooi met de Parmezaanse kaas over de geroosterde bloemkool. Zet nog 5 minuten terug in de oven.
Lekker met aardappelen en gebakken worstjes.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl