Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 2 eetlepels boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • snufje peper en zout
  • 25 gram vers geraspte Parmezaanse kaas
  • optioneel: 1 eetlepel verse rozemarijn naalden

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bloemkool in plakken. Was voorzichtig en dep droog met keukenpapier.
  • Verwarm de boter en olijfolie in een klein pannetje. Voeg de paprikapoeder, peper en zout toe.
  • Hussel de bloemkool door het mengsel. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 20 minuten in de oven.
  • Snijd de rozemarijn fijn en strooi met de Parmezaanse kaas over de geroosterde bloemkool. Zet nog 5 minuten terug in de oven.
  • Lekker met aardappelen en gebakken worstjes.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl