Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 50 ml kokosmelk of andere melk naar keuze
  • 1 ei
  • 1 theelepel koekkruiden of kaneel
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 spelt boterhammen
  • 1 eetlepel honing
  • kleine rijpe banaan
  • 1 theelepel geraspte kokos

Zo maak je het

  • Meng de kokosmelk, ei en kruiden met elkaar in een diep bord.
  • Verwarm een koekenpan met een beetje kokosolie. Haal de spelt boterhammen aan beide zijden goed door het eimengsel. Bak een minuutje of 5 goudbruin aan beide zijden.
  • Verwarm een andere kleine koekenpan met kokosolie, smelt de honing en snijd ondertussen de banaan in plakken. Bak de stukjes banaan op een laag vuur in 3-5 minuten bruin.
  • Haal de wentelteefjes uit de pan. Snijd overdwars doormidden. Bestrooi met de geraspte kokos en leg de plakjes banaan erop.

Linda's tips

  • Tip: ook heel lekker met een heel klein beetje geraspte pure chocolade.
  • Tip: vries de rest van de kokosmelk in. Gebruik het in een kikkererwten curry of een romige soep.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl