Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Amandel banaan koekjes met kaneel
Kenmerken
Porties
12
stuks
Ingrediënten
130
gram
rijpe banaan
1,5 banaan
110
gram
amandelmeel
40
ml
ahornsiroop
2
theelepels
kaneel
30
gram
kokosrasp
extra nodig: bakpapier
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Prak de banaan fijn en meng met het meel, siroop, kaneel en rasp in een kom.
Neem een eetlepel als maatvoering. Ik gebruik hiervoor zo'n maatlepel. Rol balletjes van 1 eetlepel en druk plat op het bakpapier.
Zet 25 minuten in de oven of tot ze goudbruin en krokant aanvoelen. Bewaar 3 dagen in een luchtdichte trommel.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl