Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 flinke uien
  • 1 scheutje olijfolie
  • 2 eetlepels rode curry pasta
  • 300 gram kipfilet
  • 1 eetlepel vissaus
  • 200 gram gesneden prei
  • 1 liter kippenbouillon
  • 500 ml kokosmelk
  • 125 gram taugé
  • optioneel: verse koriander of bieslook

Zo maak je het

  • Verwarm een pan met dikke bodem. Giet een scheutje olie erin. Bak de rode curry pasta met de uien 5 minuten.
  • Snijd ondertussen de kipfilet. Voeg de vissaus, 1 liter gekookt water, 2 bouillonblokjes, prei en de kip toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten koken.
  • Haal de pan van het vuur en roer de kokosmelk en taugé erdoor.

Linda's tips

  • Tip: een potje rode curry pasta in koelkast is echt ideaal. Ik gebruik het voor mijn kikkererwten curry, om een omelet op smaak te brengen, voor in de gehaktballetjes of in de soep.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl