taartvorm 24/25 cm (dit is mijn quiche vorm van Jamie Oliver)
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwarm een droge koekenpan en bak hierin de gerookte spekjes. Snijd ondertussen de kipfilet. Voeg de kipfilet na 3 minuten toe.
Snijd vervolgens de kastanje champignons in plakjes. Voeg dit toe, zodra de kip rondom bruin is.
Hak de cashewnoten grof en voeg toe aan de pan.
Pureer de Boursin met de pesto en 4 eieren met de staafmixer tot een egale massa.
Haal het deeg uit de koelkast. Leg over de vorm en prik met een vork gaatjes in het deeg. Voeg het kip champignon mengsel toe en giet de eieren erover.
Zet 30 - 35 minuten in de oven.
Linda's tips
Tip: dol op hartige taarten? Dan wil je deze quiche met zalm vast ook eens proberen.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl