Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Trefwoord vegetarisch, Makkelijke recepten, Stamppot recepten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo gram aardappelen
  • scheutje melk
  • klontje roomboter
  • 500 gram gekookte bieten krimp - bio
  • 2 appels
  • handje walnoten
  • 200 gram geitenkaas naturel in plakjes
  • snufje peper
  • snufje zout
  • gebakken uitjes (optioneel)

Zo maak je het

  • Was en schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet af. Breng op smaak met een scheutje melk en een klontje boter.
  • Snijd ondertussen de bieten in blokjes of rasp ze fijn. Verwarm de groente volgens de gebruiksaanwijzing in een pannetje met water. Snijd de appels in blokjes en verwarm kort mee.
  • Hak de walnoot grof en snijd de geitenkaas plakjes in vieren.
  • Roer de bieten door de aardappelpuree. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Serveer met de walnoot, geitenkaas en gebakken uitjes.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl