Zaterdag is aangebroken en dat betekent dat er weer een fris weekmenu voor je klaarstaat. Ook deze week verzamel ik weer eenvoudige recepten die je razendsnel op tafel zet. Zit je nog te springen om wat inspiratie voor de komende dagen? Scroll dan vooral even verder!
En wist je dat je al deze recepten kunt bewaren in je eigen account? Zo hoef je niet steeds opnieuw te zoeken naar je favoriete gerechten. Klik simpelweg op het hartje bij elk recept, en voilà: het staat meteen tussen jouw favorieten.
Wat eten we vandaag – weekmenu
Deze week staat er weer volop variatie op het menu. Lekker makkelijk en precies wat je nodig hebt! Maandag beginnen we vegetarisch met een goedgevulde rijstsalade. Ideaal voor drukke dagen. Kook de rijst alvast een dag eerder. Dinsdag zit je sneller dan snel aan tafel met een bord penne met spinazie en gorgonzola. Woensdag zet je een kleurrijke geitenkaassalade met gegrilde courgette op tafel. Donderdag maak je een zomerse aardappelsalade met mais, snel klaar en altijd lekker. Vrijdag kook je buiten met nacho’s van de skottelbraai. Gezellig en perfect voor het weekendgevoel!
In het weekend houden we het simpel én smaakvol. Zaterdag maak je een frisse coleslaw. Maak dit als bijgerecht voor de bbq, een broodje pulled pork of als lunch met gerookte kipfilet erbij.
Zondag sluit je af met zelf atjar maken. Dit is een frisse, knapperige smaakmaker die overal bij past.
Veel kook- en eetplezier deze week. Liefs, Linda
Weekmenu makkelijke recepten: 400
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Recepten bewaren op Pinterest!
Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.
