Weekmenu makkelijke recepten 359

Zaterdag, het is tijd voor een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel staan. Kun je nog inspiratie gebruiken voor van de week? Kijk dan zeker even mee.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaagweekmenu

Het vegetarische gerecht van de week is gevulde courgette. Op dinsdag maak je een bruine bonenschotel met kip. Woensdag is het tijd voor biefstuk met gebakken groenten. En donderdag? Dan schuif je vispakketjes met venkel in de oven. Op vrijdag luiden we het weekend in met tonijnburgertjes. Dit maak je met tonijn uit blik, heerlijk.

In het weekend kun je aan de slag met havermoutbrood en een zalige pompoendip.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Weekmenu makkelijke recepten: 359

Maandag: Gevulde courgette met couscous

Het fijne aan gevulde groenten is dat je er makkelijk allerlei restjes uit de koelkast in kwijt kunt. Bekijk het recept en kijk welke leftovers je wilt gebruiken.

Gevulde courgette met couscous

Dinsdag: Bruine bonen schotel met rijst

Dit gerecht is een fijne maaltijd voor doordeweeks. Een voedzaam maaltje dat je makkelijk maakt en snel op tafel zit. Juist op zo’n dag, dat je hoofd “vol” zit na een dag werken, moet het eten niet te ingewikkeld zijn. Een rijstgerecht met vlees en groente is altijd goed.

Bruine bonen schotel met rijst

Woensdag: Slank roerbak recept met biefstuk

Vandaag staat er extra groenten op tafel met deze roerbak met biefstuk. Serveer er gerust nog noedels of rijst bij voor de rest van het gezin.

Slank roerbak recept met biefstuk

Donderdag: Kabeljauw met venkel

Schuif deze kabeljauw pakketjes met venkel de oven in. Lekker met groenten en gebakken aardappeltjes.

Kabeljauw met venkel

Vrijdag: Tonijnburgers maken met vis uit blik

Blikjes tonijn heb ik altijd in huis. Wist je dat je hier makkelijk tonijnburgers mee kunt maken? Een ideale vrijdagavond hap.

Tonijnburgers maken met vis uit blik

Zaterdag: Havermoutbrood met hazelnoten en rozijnen

Dit brood hoeft niet te rijzen of te kneden. Het beslag mag in 1x de oven in. Heerlijk.

Havermoutbrood met hazelnoten en rozijnen

Zondag: Pompoen dip met gebakken platbrood

Yes, er staat een lekker borrelhapje voor je klaar. De pompoen rooster je met kruiden in de oven. Daarna bak je het platbrood kort krokant in de oven.

Pompoen dip met gebakken platbrood

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.