Weekmenu makkelijke recepten 275

Yes, het weekmenu met makkelijke recepten is terug in een nieuw jasje! Zoals je kunt zien is de site compleet vernieuwd met behoud van de eenvoudige gerechten. De site is overzichtelijker, functioneler en heeft een compleet nieuwe look. In deze rondleiding neem ik je mee op tour door de site.

Een van de belangrijkste nieuwste functionaliteiten is een account aanmaken. Alle recepten uit dit weekmenu kun je opslaan in een collectie. Zo heb je altijd jouw favoriete recepten bij de hand en hoef je ze niet opnieuw op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Terug naar de orde van de dag! Het weekmenu zit boordevol comfort food. Deze week vriest het zelfs overdag dus voor het avondeten heb ik verwarmende recepten uitgezocht. Maandag start je met Chinese kippensoep. Dinsdag staat jullie favoriet spaghetti bolognese van Jamie Oliver op het menu. Wist je dat dit recept door bijna 600.000 mensen is bekeken? Ongelofelijk. Woensdag staat babi pangang op het menu en donderdag zelf hache mee. Op vrijdag wordt er nauwelijks gekookt en toch eet je zalig met de wraps met krokante kip.

Het weekend kun je lekker aan de bak met kwarkbolletjes. Het kerstseizoen is geopend met een eerste kerstrecept. Deze amuse is elke decembermaand weer een topper.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe site vinden. Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 275

Maandag: Chinese tomatensoep met kip

Met dit koude weer is een hartverwarmende soep fijn. De kippenbouten moeten een uurtje koken, dus misschien is het handig om de soep zondag alvast te maken. Dit komt de smaak alleen maar ten goede.

Chinese tomatensoep met kip

Dinsdag: Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Na een hap van deze spaghetti bolognese wil je nooit meer anders. Het ideale is dat je na 30 minuten snijwerk de pan in de oven schuift en er 3x van kunt eten. Inmiddels is dit

Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Woensdag: Babi pangang

Heb je wel eens zelf babi pangang gemaakt? Nee? Sla dit recept snel op in je account. Het is echt een toppertje. Maak er ook lekker atjar bij, die combi is top.

Babi pangang

Donderdag: Hachee maken

Volgens de weersvoorspellingen vriest het de hele week. Dus zet op je thuiswerk dag het stoofvlees op tijd op. Dan kun je ‘s avonds genieten van zelfgemaakte hachee.

Hachee maken

Vrijdag: Wraps met krokante kip

Vrijdag is wrap dag. Voor dit gerecht hoef je nauwelijks iets te doen. Je bakt kip schnitzels, verwarmt de wraps en snijd de groente. Binnen 20 minuten zit je aan tafel.

Wraps met krokante kip

Zaterdag: Kwarkbolletjes

Maak deze kwarkbolletjes voor het ontbijt of als tussendoortje. De bereiding is echt heel simpel, dus kijk even of je de ingrediënten in huis hebt.

Kwarkbolletjes

Zondag: Italiaanse amuse in een glaasje

De komende weken staan in het teken van Kerst op de blog. In het weekmenu komt ook elke week een top recept terug. Deze Italiaanse amuse heb ik al tientallen keren gemaakt en verveeld nooit.

Italiaanse amuse in een glaasje

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.