Weekmenu 77 makkelijke recepten

Wat een heerlijke week heb ik achter de rug. Van de week voor de tweede keer met Lucie een fotografeer dagje gehad. Ik maak alle gerechten, samen doen we de styling en zij zet alles op de foto. Het is heel fijn om met iemand samen te werken en we beginnen samen mijn stijl te vinden. Ondertussen ben ik ook lekker bezig met mijn e-book met vakantie recepten. Jullie hebben dit project met veel enthousiasme ontvangen. Te gek.

Het weer ziet er komende week ook echt zomers uit. Hiermee heb ik rekening gehouden in hetweekmenu. Laten we lekker veel buiten eten met een pasta salade, een frisse stamppot en biefstuk van de barbecue. Enne, maak gebruik van het steenfruit dat je nu overal weer kunt krijgen. Ik heb een heerlijk recept met pruimen en perziken voor je klaarstaan.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 77 makkelijke recepten

Maandag: courgette geitenkaas salade

De combinatie van courgette, geitenkaas en tomaat is een klassieker. Kook er nog pasta bij en klaar is je maaltijd voor makkelijke maandag.

courgette geitenkaas salade

Dinsdag: andijviestamppot met ham en kaas

Zo heb je andijvie nog niet gegeten. Het is een rauwe stamppot met een frisse zoete smaak door de uitjes, maïs en citroensap.

Andijviestamppot met ham en kaas

Woensdag: asperges met zalm

Een feestmaaltje met asperges, zalm en krieltjes. Heerlijk!

asperges met zalm

Donderdag: beef teriyaki spiesjes

Steek de bbq lekker aan en maak deze goddelijke beef teriyaki spiesjes.

Beef teriyaki spiesjes

Vrijdag: quesadillas met tonijn en 3 soorten kaas

Een heerlijke vrijdagavond hap met wraps, kaas en tonijn. Dit lust ik elke dag wel.

Quesadillas met kaas en tonijn

Zaterdag: kwark met pruimen

Steenfruit is nu volop verkrijgbaar. De pruimen bak je kort in de pan met honing. Echt een zalige start van het weekend.

Kwark met pruimen en geroosterde boekweit

Zondag: galette met perzik

Zondag is bakdag. Dit is een echt een taartje dat bij mij past. Het deeg mag nl rommelig blijven.

galette met perzik

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.