Weekmenu 49 makkelijke recepten

Goedemorgen! Zijn jullie al bezig met het kerstmenu? Net als andere jaren zal ik jullie inspireren met makkelijke kerstrecepten zonder stress. Maar de komende week wordt er natuurlijk nog gewoon gegeten. Hetweekmenu bevat een voedzame curry, een pasta en een vis uit de oven. De groente van deze week is gestoofde rode kool met appel en vrijdag schuif je een zoete aardappel nachoschotel de oven in. Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 49 makkelijke recepten

Maandag: kikkererwtencurry

Deze kikkererwtencurry heeft al zo vaak bijhet menu gestaan. Alle ingrediënten heb ik standaard op voorraad en het gerecht staat binnen 15 minuten op tafel. En even belangrijk om te weten de smaak is niet pittig want de kids eten ook gewoon mee.

Kikkererwten curry

Dinsdag: pasta met romige avocadosaus

De pasta met romige avocadosaus is om je vingers bij af te likken.

pasta met romige avocadosaus

Woensdag: kabeljauw uit de oven

De vis van deze week is kabeljauw. Door ze te verpakken in bakpapier krijg je direct een feestelijke presentatie. Je kunt ze ook makkelijk met kerst op tafel zetten.

Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver

Donderdag: gestoofde rode kool met appel

Bij de winter (ook al is het officieel nog herfst) hoort rode kool. Ik ben aan de slag gegaan met een ouderwets recept en heb hier mijn eigen draai aan gegeven.

Gestoofde rode kool met appel

Vrijdag: zoete aardappel nacho

De combinatie van zoete aardappel en zwarte bonen is favoriet hier. Dit is een variatie op een nachoschotel met chips. Natuurlijk worden die er wel bij geserveerd. Kijk gewoon wat bij je past.

zoete aardappel nacho schotel

Zaterdag: banaan havermout uit de oven

Een warm ontbijt in het weekend of eigenlijk elke dag in deze periode van het jaar is zalig. De banaan havermout uit de oven is net een warm bananengebakje.

makkelijke ontbijtrecepten met de blender

Zondag: zelfgemaakte eiersalade

Bij de zondag hoort een gekookt eitje. Kook eens een paar eitjes extra en maak een eiersalade.

zelfgemaakte eiersalade

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.