Weekmenu 185 makkelijke recepten

Het eerste weekmenu van december is een feit. De komende weken heb ik heerlijke weekmenu’s voor jullie klaarstaan. Kerst komt er immers aan en dat betekent lekker proefkoken. Voordat het zover is, vieren we vanavond nog eerst Sinterklaas. Heb je mijn laatste Sint recepten nog gezien? Wat dacht je van speculaas ijs (3 ingrediënten) of de eye-catcher een Sinterklaas ijstaart?

Dit jaar is Sinterklaas compleet aan mij voorbij gegaan. Normaal doen we een dobbelspel, maar dat slaan we een jaartje over. De gourmetset komt wel op tafel met bijzonder gourmet vlees van een slager uit de buurt. Zin in.

Het weekmenu is weer gevuld met lekkers. Zo heb ik een spaghetti recept met 3 ingrediënten voor je klaargezet. Op dinsdag kiezen we voor een makkelijke zoete aardappelsoep en de dag erna staat een stamppot met een Oosterse sfeer op je te wachten. Het recept voor de macaroni en burrito’s staan hier beide vaak op tafel. Het weekend staat in het teken van pannenkoekjes en proefkoken voor kerst.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 185 makkelijke recepten

Maandag: cacio e pepe

Een maaltijd met in de basis 3 ingrediënten. I love it! Maak er een lekkere groene salade bij en klaar is de maaltijd voor makkelijke maandag.

spaghetti cacio e pepe

Dinsdag: zoete aardappel soep

De bereiding van deze vegetarische zoete aardappel soep met feta start met het roosteren van de groente in de oven. De smaak van de groente wordt intenser. Vervolgens worden de groente even kort gebakken met een milde curry pasta. Zalig!

Zoete aardappelsoep met feta

Woensdag: andijviestamppot met een twist

Dit stamppotje is net even anders dan je gewend bent. De feta, dadels en kaneel geeft dit recept een oosterse sfeer.

Andijviestamppot met een twist

Donderdag: macaroni zonder pakjes en zakjes

Deze macaroni staat zeker 1 x per twee weken op het weekmenu. De pasta is snel klaar en lekker voedzaam. Ideaal voor mijn kleine vriendje die 3x per week om 17 uur moet eten!

Snelle macaroni zonder pakjes en zakjes

Vrijdag: burrito’s maken

Vrijdag is wrap dag. Voor dit burrito gerecht heb ik nieuwe foto’s gemaakt. Al jaren staat dit recept in mijn top 10. Ik vond de foto’s niet lekker waardig, dus nu passen de foto’s ook echt bij het recept.

Zelf burritos maken met kip

Zaterdag: havermout pannenkoeken met appel

Een heerlijk verwenontbijt voor het weekend. Bak eerst de appel en haal dit door het beslag voor bananenpannenkoek. Succes verzekerd!

Havermout pannenkoeken met appel

Zondag: kerst 2020

Hoe je Kerst 2020 ook gaat vieren, met deze kerst recepten wordt het een feestje aan tafel. Bekijk de 30 populairste recepten en probeer het weekend iets uit, zodat je met kerst relaxed in de keuken staat.

cheesecake met amaretto 1 a

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 185 makkelijke recepten voor het avondeten. Gezonde recepten voor het avondeten. Lekker makkelijk weekmenu. Kijk snel wat ik deze week op de eetplanning heb gezet. u maken, weekmenu recepten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.