Spinach App by Bluebelle

Een eigen food App ontwikkelen, de droom van elke foodblogger. Mijn lieve foodie friends Claire & Vera van Bluebelle hebben net de App Spinach gelanceerd. De App is een heerlijk verzamelwerk met ruim 30 recepten en tips & tricks om je voedingspatroon gezond(er) en groener te krijgen. Ja, groener door meer groente toe te voegen, daar eten wij allemaal te weinig van. Vrees niet dat je op een blaadje sla moet kauwen. Het zijn stuk voor stuk ECHT lekkere recepten. Bluebelle geeft je ideeën om te variëren en laat je vrij in de keuze die je maakt. Daarbij zien de foodfoto’s er waanzinnig smakelijk uit. Het liefst zou je de gerechten zo van je I-pad, hup op je bord willen schuiven.

Hoe werkt het nu precies? De App heeft 3 ingangen: vrouwen, mannen en kinderen. Vervolgens kan je kiezen voor een eetmoment: ontbijt, lunch, diner, snack en drinks. Bij elk moment krijg je 5 overheerlijke recepten die zo gemaakt zijn met tips erbij. Dat is nog niet alles, elk eetmoment heeft nog “get smart” tips. Je krijgt dan een overzicht met handige weetjes en slimme wijzigingen de zo gehete “smart swaps”. Om een voorbeeld te geven voor het ontbijt. “Van cruesli naar muesli. Let op toegevoegde suikers in je cereal. Zo bevat cruesli erg veel onnodige suiker, terwijl muesli je alleen het goede van alle granen en zaden geeft”. Handig toch? Zo kan ieder voor zich kiezen welke stappen je naar een gezonder eetpatroon wilt zetten.

De App is er zeker niet alleen voor vrouwen, de mannen komen ook uitgebreid aan bod. Geen “konijnenvoer” maar goede vullende recepten zoals de Twisted Tosti met mozzarella, spinazie en avocado. Of een stukje witvis met groene groenten en krieltjes. En ideaal zijn de vele tips om de lunch en diner buiten de deur gezonder(e) te maken.

En diegene met kids worden gevoed met veel “smart swaps” verdeeld over 3 leeftijdscategorieën. Mocht je op zoek zijn naar nog meer inspiratie, kijk dan op de “where to buy” pagina. Daar wordt ook vermeld, waar je de producten kan kopen, met links naar web shops erbij. Hartstikke handig.

Op dit moment is de App alleen geschikt voor de I-pad. In december komt de eerste update met weer een lading nieuwe recepten en is de App ook geschikt voor de mobile & android versie. Ik kan niet wachten. Wil je meer weten over de App, check dan de site welovespinach.com. Of ga direct naar de App store en koop de App voor € 2,69. Absoluut elke cent waard.

Winactie:

Speciaal voor de fans van Lekker eten met Linda, mag ik een actie code weggeven om de Spinach App by Bluebelle gratis te downloaden. Yeah, die wil je hebben toch?

Hoe werkt de actie?

  • Like, share dit bericht op Facebook of retweet het op Twitter.
  • Laat een reactie achter onderaan dit blog met een geldig e-mail adres.
  • De actie loopt van donderdag 26 september t/m dinsdag 1 oktober 2013. Woensdag 2 oktober maak ik de winnaar bekend.

 

Categorieën

Categorieën Review

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.