Jamie magazine viert feest + winactie

Jamie Magazine

viert feest. Waarom? Het 25e nummer is uitgekomen. Een heerlijk jubileum nummer met als thema zon, zee en feest. Tja, daar horen natuurlijk taarten bij, cocktails, koken op de camping en een fijne productie over Mallorca. Ook een nummer vol cadeautjes en ik mag jullie blij maken. Je maakt namelijk kans op 1 van de 5 Dvd’s van Jamie in 30 Minuten.

Jamie is al jaren mijn grote kookheld. Na de geboorte van mijn dochter heb ik mezelf zijn (toentertijd) complete kookboeken collectie cadeau gedaan. Ook keek ik bijna dagelijks na één van de vele herhalingen van zijn televisie series van de The Naked Chef tot Jamie in Italië. Om vervolgens in het betreffende boek een aantekening te maken om het recept eens uit te proberen. Tja, ik moest toch wat doen met die zee aan vrije tijd. Jamie heeft mij geïnspireerd om met verse ingrediënten én kruiden te koken. Daarnaast ben ik begonnen met een mini-moestuin.

Wekelijks staat er wel één of ander Jamie gerecht bij ons op tafel, waar ik inmiddels een Linda twist aan gegeven heb. De ene keer een makkelijk en smakelijk pasta gerecht, de andere keer in het weekend een fantastische laksa (Aziatische soep) met coquilles. Juist ook het plezier in koken vind ik zo belangrijk en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Win 1 van de 5 Dvd’s Jamie in 30 minuten!
Laat je inspireren door Jamie en zet binnen 30 minuten een gezonde, complete en verse maaltijd op tafel. Lekker gevarieerd en met seizoensproducten. Ideaal als je even in een kookdip zit en niet meer weet wat je nu weer “moet” klaarmaken. Hoe maak je kans?
Jamiein30Minuten-3D

  • Natuurlijk ben je Facebook vriend van Lekker eten met Linda.
  • Laat onderaan dit bericht weten wat jouw favoriete Jamie recept is en waarom.
  • Vermeld hierbij je volledige naam en een juist e-mail adres. Ik neem via de mail contact met de winnaars op.
  • De actie loopt tot en met vrijdag 15 augustus 2014.

Update 18 augustus: de winnaars zijn inmiddels bekend en hebben een e-mail van mij ontvangen.

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met PR bureau De Wolven

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.